frisco szépségszalon

Vendégek mondták

“Soha nem tudtam hogy pontosan milyen frizura állna jól nekem, ezért mindig az aktuális celebektől próbáltam egy-egy frizurát ellesni, amivel közepesen voltam elégedett. Réka rábeszélt, egy teljesen új hajformára, amire korábban még nem is gondoltam és kiderült, hogy ez áll nekem a legjobban. Tökéletesen elégedett vagyok, most már úgy érzem, mintha én is celeb lennék.”

Yvett


———————————–

"Álltam a buszon és éreztem, hogy hátulról megkocogtatják a hátam. Hátrafordulva egy idegen nő állt velem szemben és azt mondta. „Ne haragudjon hogy megszólítom, de legyen szíves mondja meg a fodrászának a telefonszámát, mert annyira tetszik a hajának a színe és a vágása, hogy szeretném elkérni!”
Nagyon örültem, mert ilyen még sose történt velem korábban!"

Kriszti


———————————–

"Étteremben dolgozom felszolgálóként és az egyik nap megállított munka közben egy vendég azzal, hogy mondjam meg ki csinálja a hajam, mert annyira jó. A vendég aki megállított Vizy András volt!"

Zoli


———————————–

Nyílik az ajtó és Rékánál tegnap életében először járt vendég néz be rajta: "Csak azért jöttem be, mert erre jártam és szerettem volna elmondani, hogy a tegnap készített hajam nagyon jó lett. Máskor is ide fogok jönni!"

Klári


———————————–

“Hajfelvarrást kértem Rékától, aki villámgyorsan megcsinálta, ráadásul olyan módszerrel amiről korábban nem is hittem hogy létezik, pedig én is fodrász vagyok. Ráadásul nem is éreztem hogy póthajam van, nem úgy mint egy másik kolléganőm munkája utána mikor alig vártam hogy levehessem, mert annyira húzta a fejbőröm. Ez viszonyt egy álom lett.”

Nóri, fodrász


———————————–

“Barna hajamat szerettem volna vörös színűre változtatni. Réka javasolta, hogy ne fessük hanem csak színezzük mivel az általam választott vörös szín ugyanolyan sötét volt mint az eredeti barna hajszínem, így kevésbé roncsoljuk a hajamat. Korábbi fodrászom mindig festette, pedig vékonyszálú és hajlamos a hullásra. Azóta nem hullik a hajam.”

Mónika


“Hosszú, vékonyszálú, mindig lelapuló hajam volt. Réka egy bátor hajvágási technikával vágott úgy új frizurát, amitől kinézetre rengeteg hajam lett. Köszönöm.”

Kriszti